Litografia commemorativa Horta10  

Com sabeu, des del passat mes de març la plataforma Horta10 està duent a terme una sèrie d’accions i activitats  encaminades a homenatjar i recordar a David, Jaume, Pau, Jordi i Ramon. És en aquest context que us volem presentar una litografia commemorativa que ha estat creada per l’artista Josep Serra mitjançant la tècnica digital “Autodesk Sketchbook”. La litografia, que porta per nom “Retorns”, podeu adquirir-la via online a través d’aquest enllaç. Els beneficis que se n’obtinguin aniran destinats a sufragar les despeses dels actes d’Horta10.

Litografia numerada commemorativa amb motiu del 10è aniversari de l’incendi d’Horta de Sant Joan

Títol: Retorns

Autor: Josep Serra i Tarragón

Tècnica: Digital executat amb programari Autodesksketchbook

Dimensions: 50 x 35 cm

Material: Paper de cotó 100% de 310 grams

COMPRAR LITOGRAFIA