Itinerari i Agenda de l’exposició “Memòries Incandescents”

L’exposició de Memòries Incandescents ja ha visitat Mollerussa i La Pobla del Segur. Actualment està exposada a Tremp, i en aquest article t’avancem algunes novetats, els llocs que estan previstos que visiti l’Exposició i algunes accions associades, com les xerrades col·loqui que s’organitzen el pròxim 7 de juny a Tremp.

Tremp: L’exposició de “Memòries Incandescents” és ja a Tremp fins el 25 de juny. El dia 7 de juny se’n farà la inauguració oficial amb xerrada i, posteriorment, l’Ajuntament de Tremp inaugurarà un memorial en record d’en Jordi Arpa i dels seus companys, situat prop del Parc de Bombers


Manresa: La primera setmana del juliol, durant la setmana de la Universitat Catalana d’Estiu
Horta de Sant Joan: Del 5 de juliol fins a finals de juliol l’exposició es podrà visitar a Horta de Sant Joan i una mostra de 4 quadres nous es podrà veure a Arnes
Lleida: Durant agost i setembre
Barcelona: A l’octubre estarà ubicada a l’Espai Bombers de Barcelona
Igualada: Durant el mes de novembre
Alcanar: Durant el mes de desembre
Girona: Durant el mes de gener
Tordera:Durant el mes de febrer
Sant Julià de Vilatorta : Durant el mes de març