10è aniversari de la Xallenge David Duaigües

El proper 10 de març es tindrà lloc a la localitat d’Almatret una marxa ciclista per recordar a David Duaigües i gaudir de la companyia d’altres ciclistes i la natura.

La xDD té com a objectiu principal el gaudir de l’esport, de la natura, de l’entorn, de la companyia altres ciclistes i recordar la figura de David Duaigües. La Xallenge no és una competició, sinó una marxa ciclista que es realitza a la localitat d’Almatret (Lleida).

Al llarg del dia, hi haurà diferents activitats ja que la finalitat més important és que tothom pugui gaudir del dia. Així que, per als acompanyants dels ciclistes, s’ha organitzant visites pel territori i activitats programades.

La Xallenge David Duaigües (XDD) és una prova de BTT organitzada pel Club Ciclista i Excursionista d’Almatret per recordar y homenatjear a David Duaigües.